© Copyright Pinto Solutions 2016
Website bouwen werkwijze | Website Bouwer Haarlem
281
page-template-default,page,page-id-281,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Website bouwen werkwijze

Bent u benieuwd naar website bouwen werkwijze? Voor het bouwen van een website die volledig is afgestemd op uw wensen en ideeën, doorlopen wij de volgende fasen:

website bouwen werkwijze – Ontwerp

Functioneel ontwerp

In de ontwerp fase wordt er allereerst een functioneel ontwerp gemaakt. Dit houdt in dat de huidige schematische weergave van de website intern wordt besproken en naar aanleiding daarvan aangepast of aangevuld. Deze schematische weergave (flowchart) wordt aan jullie voorgelegd. Indien hier overeenstemming wordt bereikt worden er schematische weergaven (wireframes) van de pagina’s gemaakt.

Het functioneel ontwerp is cruciaal voor de voortgang in de verdere ontwikkeling van website en dient door alle betrokken aandachtig te worden bestudeert.

Webdesign

Nadat er overeenstemming is bereikt over het functioneel ontwerp starten de werkzaamheden van onze webdesigner.

Onze webdesigner streeft verder naar een dynamisch en beeldend ontwerp dat veel mogelijkheden tot interactie biedt en in grote mate zal bijdragen om t.v. Heynkensort als een bruisende tennis vereniging voor jong en oud op de kaart te zetten.

Onontbeerlijk is dat de website van t.v. Heynkensort goed wordt getoond en gebruiksvriendelijk is voor alle Desktops en mobiele devices.

website bouwen werkwijze – Programmeren

Front-end development

Het front-end development is een onderdeel van het webdevelopment proces. Het ontwikkelen van de front-end is het programmeren van de ‘voorkant’ van de website. De voorkant is datgene wat zichtbaar is voor de bezoeker van de website: de afbeeldingen, het webdesign, de lettertypes, e.d.

Voor het programmeren van het front-end gedeelte maakt Pinto Solutions gebruik van o.a. PHP, HTML, CSS en Javascript.

Tijdens de front-end ontwikkeling is er veel contact tussen de webdesigner en de front-end programmeur.

Back-end development

Het back-end development is eenzelfde technisch onderdeel als het front-end gedeelte van het webdevelopment proces. Het verschil is dat de back-end ontwikkeling het programmeren van de ‘achterkant’ van de website inhoudt. De achterkant is alles wat niet direct zichtbaar is voor de bezoeker van de website: het uitlezen van nieuwsberichten uit een database, registeren van een nieuwe gebruiker, coderingen, het uploaden van bestanden, berekeningen, e.d.

Wilt u in levende lijve zien hoe wij werken? Wij nodigen u graag uit op ons kantoor!

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op