© Copyright Pinto Solutions 2016
Wat is SEO? - SEO Bedrijf Advies
302
page-template-default,page,page-id-302,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Wat is SEO?

SEO | Zoekmachine Optimalisatie

SEO oftewel zoekmachine optimalisatie is uw website aantrekkelijk maken voor “zoekers” en daarmee de zoekmachines.

Vraagt u zich ook wel eens af waarom sommige bedrijven hoger in de zoekmachines staan dan anderen? Dat heeft allemaal met de aantrekkelijkheid van uw website te maken. Hoe aantrekkelijker de website, hoe hoger de positie in de zoekresultaten.

Wij zorgen ervoor dat uw website hoog in de zoekresultaten van onder andere Google naar voren komt!

Een website laten optimaliseren zorgt niet alleen voor meer bezoekers naar uw website, maar ook voor meer afspraken en/of verkopen.

Klik hier voor verdere informatie.

SEO | Bedrijf Advies

Een website laten optimaliseren zorgt niet alleen voor meer bezoekers naar uw website, maar ook voor meer afspraken en of verkopen.

Onze SEO technieken:

– Wij maken uw website aantrekkelijk voor bezoekers en zoekmachines;

– Wij laten uw website hoog in Google naar voren komen;

– Wij zorgen ervoor dat er meer nieuwe unieke bezoekers op uw website komen;

– Wij laten de juiste bezoekers op uw website komen.

Klik hier voor verdere informatie.

SEO | AdWords Campagne

Een professionele AdWords Campagne voor het voordeligste tarief van Nederland!

Een Google AdWords campagne is het ultieme middel om snel bezoekers naar uw website te krijgen en daaruit verkopen of afspraken te genereren. Bij ons kan dat zeer voordelig zonder dat u vast zit aan hoogoplopende variabele extra kosten per klik. Bij ons is alles inclusief en kunt u zelf ook in uw account om wijzigingen aan te brengen. Het opzetten en beheren van de campagne kan bij ons al vanaf een voordelig tarief van €50,- per maand op jaarbasis voor een Google AdWords budget tot €1250,-. Voor grotere campagnes rekenen wij een tarief van €100,- per maand op jaarbasis. Gedurende een jaar worden uw campagnes 2 wekelijks geoptimaliseerd. Wij hebben campagnes lopen met een besteding aan klik kosten van €250,- tot €10.000,- per maand.

Klik hier voor verdere informatie.

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op