© Copyright Pinto Solutions 2016
SEO Strategieën - SEO Bedrijf Advies
312
page-template-default,page,page-id-312,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

SEO Strategieën

SEO Strategieën

Wij zorgen met een goede SEO strategie dat uw website hoog in google komt, zodat er een gezonde stroom van nieuwe unieke bezoekers op gang komt!

Onze SEO strategieën baseren zich op:

Gratis website Analyse
Wij analyseren uw website geheel vrijblijvend op de categorieën techniek, SEO en populariteit. Daarnaast zullen wij een SEO strategie aanbeveling doen om uw website beter te laten presteren in de natuurlijke zoekresultaten van Google.
Klik hier voor verdere informatie.

Pay per click Strategie

Een Google Adwords campagne is het ultieme middel om snel bezoekers naar uw website te krijgen en daaruit verkopen of afspraken te genereren. Bij ons kan dat zeer voordelig zonder dat u vast zit aan hoogoplopende variabele extra kosten per klik. Bij ons is alles inclusief en kunt u zelf ook in uw account om wijzigingen aan te brengen.

Het opzetten en beheren van de campagne kan bij ons al vanaf een voordelig tarief van € 50,- per maand op jaarbasis voor een Google Adwords budget tot € 1250,-. Voor grotere campagnes rekenen wij een tarief van € 100,- per maand op jaarbasis. Gedurende een jaar worden uw campagnes 2 wekelijks geoptimaliseerd. Wij hebben campagnes lopen met een besteding aan klik kosten van € 250,- tot € 10.000,- per maand.
Klik hier voor verdere informatie.

Social Media Strategie

Met een krachtige social media marketing campagne zult u grote hoeveelheden bezoekers naar uw website trekken,  bouwen aan uw merk en nieuwe klanten werven door goede leads.

Social media marketing is een communicatiemiddel om toegankelijk te worden voor uw bestaande klanten en zichtbaar te worden voor uw potentiële afnemers. Het is een  middel om een identiteit te creëeren rondom uw merk en zorgt voor een langdurige klantenbinding, dat met geen ander communicatiemiddel te bereiken is. Het zorgt voor  loyaliteit naar uw bedrijf en dat resulteert in meer en herhaal aankopen van uw product of dienst.
Klik hier voor verdere informatie.

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op