© Copyright Pinto Solutions 2016
SEO Strategie - SEO Bedrijf Advies
310
page-template-default,page,page-id-310,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

SEO Strategie

Bepalen van de beste SEO strategie

Wij zorgen met een goede SEO strategie dat uw website hoog in de Google zoekresultaten komt te staan, zodat er een gezonde stroom van nieuwe unieke bezoekers op gang komt!

Onze SEO strategieën baseren zich op:

Gratis website Analyse
Wij analyseren uw website geheel vrijblijvend op de categorieën techniek, SEO en populariteit. Daarnaast zullen wij een SEO strategie aanbeveling doen om uw website beter te laten presteren in de natuurlijke zoekresultaten van Google.

Keyword onderzoek
Onze SEO begint met het identificeren van keywords. Dit zijn de woorden, die uw doelgroep gebruikt wanneer zij in Google zoeken naar producten of diensten. Het is de belangrijkste stap van zoekmachine optimalisatie. Een nauwkeurig doelgroep bepaling en zorgvuldige keuze van keywords aan het begin zal gaandeweg leiden tot een groter succes en een hoger rendement uit uw investeringen.

SEO en het schrijven van content
Goede content is heel erg belangrijk om SEO doelstellingen te behalen. Zoekmachines indexeren uniek en nieuwe content. De content moet niet alleen voor de zoekmachines geschreven zijn maar ook zorg dragen voor een goede conversie van uw website. Dat wil zeggen het aantal unieke bezoekers van uw website gedeeld door het aantal verkopen of afspraken. Wij schrijven professionele unieke content met een duidelijke marketing boodschap naar zowel de zoekmachines als uw potentiële kopers.

SEO rapportage
Bij SEO bedrijfsadvies krijgt u aan het begin en daarna om de 2 maanden een SEO rapportage. Hierdoor krijgt u duidelijk inzicht in de resultaten die behaald zijn met betrekking tot de vindbaarheid van uw website in de natuurlijke zoekresultaten van Google.

Webwinkel SEO
Er zijn veel “zoekers” die online gaan om producten of diensten van verschillende aanbieders te vergelijken. Wij kunnen u helpen om goed te scoren in deze zoekopdrachten. Uw klanten kunnen uw product vinden en kopen in een paar kliks.

Link Building
Link building is een veelbesproken en belangrijk onderdeel van SEO. Er zijn veel SEO bedrijven die adverteren met het verkopen van zoveel mogelijk linkjes naar uw website. Zo werkt het helaas niet. Een link naar uw website moet van toegevoegde waarde zijn en betrekking hebben op uw bedrijfsactiviteiten. Uitgaande links zijn minstens zo belangrijk als binnenkomende.

Online Public Relations
Nieuwswaardige persberichten kunnen zich heel snel over het net en zodoende ook naar uw potentiële klanten verspreiden. Ons SEO bedrijf zorgt voor een efficiente en effectieve stroom van persberichten naar de juiste journalisten. Deze online persberichten leveren niet alleen veel free publicity op, maar leveren ook ook een bijdrage aan de SEO van uw website. Enerzijds worden er nieuwe bezoekers naar uw website gestuurd, anderzijds werken de gezonde links ook SEO verhogend.

Lokale SEO
Sommige bedrijven zullen liever potentiële klanten aanspreken in de omgeving van hun bedrijf. Denk daar bijvoorbeeld aan winkels of restaurants. Ons SEO bedrijf kan uw website ook optimaliseren voor een bepaalde regio. Hierdoor zullen er meer kwalitatieve bezoekers op uw website terecht komen.

Internationale SEO
Internationale SEO richt zich op de internationale markt. Als u in meerdere landen opereert en in de zoekmachines van die landen naar voren wilt komen vergt dat een andere aanpak dan normale zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen door een internationale aanpak dat uw zoekwoorden ook hoog in de Google zoekresultaten naar voren komen in de door uw gewenste landen.

Concurrentie analyse
Het internet is een zwaar concurrerend medium. Er zijn andere bedrijven die ook uw gekozen keywords zullen gebruiken om zo potentiële kopers te bereiken. Met een analyse van de sterkten en zwakten van uw concurrenten op het internet kunnen nieuwe kansen gecreëerd worden. Onze SEO experts zullen grondig SEO onderzoek doen naar de competitieve omgeving waar de door u gekozen zoekwoorden zich in bevinden. Vervolgens zullen wij een SEO strategie ontwikkelen om met deze zoekwoorden aan de top te komen in de natuurlijke zoekresultaten en daar te blijven!

Wilt u weten wat SEO bedrijf advies voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 023 751 51 82 of mail naar info[@]pintosolutions.nl

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op