© Copyright Pinto Solutions 2016
Search Marketing - SEO Bedrijf Advies
316
page-template-default,page,page-id-316,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Search Marketing

Search Marketing

Het internet heeft bijna 14 miljard zoekopdrachten per maand en als je bedenkt dat 75% van deze mensen een zoekmachine raadpleegt om een product of dienst aan te schaffen zijn de mogelijkheden van de ondernemer op het internet onbegrensd. Om te profiteren van deze kansen is het van groot belang dat uw website hoog in de natuurlijke resultaten van Google terechtkomt, dit kan door middel van search marketing. SEO of zoekmachine optimalisatie noemen we dat!
Het is niet alleen belangrijk om hoog in de zoekmachines naar voren te komen, maar ook dat uw website leads genereert en dat deze leads leiden tot een hoger aantal verkopen.

E-mail Marketing

Maak prospects tot klant en breng uw klanten dichtbij uw organisatie. Dat wordt mogelijk met de inzet van e-mail communicatie. Doordat de kosten relatief laag zijn, bent u in staat meer en relevanter te communiceren met prospects. Daarnaast is e-mail de ideale oplossing voor customer lifecycle communicatie.

Met het SEO bedrijfsadvies MailPlus systeem maakt u zelf, op eenvoudige wijze, professionele e-mail nieuwsbrieven. U heeft geen technische kennis nodig en u hoeft geen software te installeren. Simpelweg uw boodschap opstellen, doelgroep selecteren en verzenden. MailPlus is misschien wel de meest gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossing van Nederland en wordt al door meer dan duizend organisaties gebruikt.

Klik hier voor verdere informatie.

Social Media Marketing

Met een krachtige social media marketing campagne zult u grote hoeveelheden bezoekers naar uw website trekken, bouwen aan uw merk en nieuwe klanten werven door goede leads.

Social media marketing is een communicatiemiddel om toegankelijk te worden voor uw bestaande klanten en zichtbaar te worden voor uw potentiële afnemers. Het is een  middel om een identiteit te creëeren rondom uw merk en zorgt voor een langdurige klantenbinding, dat met geen ander communicatiemiddel te bereiken is. Het zorgt voor  loyaliteit naar uw bedrijf en dat resulteert in meer en herhaal aankopen van uw product of dienst.

Klik hier voor verdere informatie.

Gratis Website Analyse

Onze SEO analyse zal kijken naar de categoriën techniek, SEO score en populariteit. Ook zullen wij een aanbeveling doen in de te volgen SEO strategieen.

Klik hier voor een gratis SEO analyse.

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op